MadridInstantBooking.com - Coronavirus (COVID-19) - Η δέσμευσή μας για εσάς. Πώς να μείνετε ασφαλείς και υγιείς όταν ταξιδεύετε και σε ξενοδοχεία.

Ίσως όλοι να θέσουμε το ταξίδι μας σε αναμονή για τώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε αυτήν την επόμενη ταξιδιωτική περιπέτεια.

Ταξιδιωτική υγεία στα ξενοδοχεία

Σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζουμε τις χώρες μας και μένουμε σπίτι για να καταπολεμήσουμε τον ιό. Όμως, η αγάπη μας για ταξίδια δεν θα εξαφανιστεί. Ενώ πολλοί δεν μπορούν να ταξιδέψουν προς το παρόν, η κρίση θα τελειώσει σύντομα. Και όταν συμβαίνει αυτό, όλοι θα απολαύσουμε να δούμε τον κόσμο ξανά. Έτσι, στον ιστότοπό μας, στα κοινωνικά μας μέσα και σε άλλες μορφές επικοινωνίας, θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τους πολλούς υπέροχους προορισμούς που προσφέρουν οι συνεργάτες μας. Και, θα ανακοινώσουμε μελλοντικές προσφορές μόλις γίνουν διαθέσιμες. Και μερικές φορές, μόνο η ομορφιά ενός από τους απίστευτους ταξιδιωτικούς μας προορισμούς θα σας εμπνεύσει με έκπληξη και επιθυμία για το μέλλον του ταξιδιού μας στον κόσμο μαζί.

Καθώς όλοι συμμετέχουμε σε αυτήν την κρίση, μοιραζόμαστε επίσης την επιθυμία και το κίνητρο να ταξιδέψουμε ξανά και να εξερευνήσουμε τον κόσμο μόλις τελειώσει. Μαζί, θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να σχεδιάζουμε για εκείνη την ημέρα. Εν τω μεταξύ, μπορούμε να παραμείνουμε θετικοί και ίσως εποικοδομητικά να προετοιμαστούμε για το μέλλον.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

  1. Τι γίνεται με την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας; Ή, ίσως εξασκήστε τη δεύτερη γλώσσα από τις σχολικές μέρες. Υπάρχουν πολλοί δωρεάν πόροι και εφαρμογές διαθέσιμες για διαδικτυακή μελέτη γλωσσών.
  2. Διαβάστε κάποια τοπική κουζίνα που ίσως θέλετε να δοκιμάσετε. Ίσως δοκιμάστε μια τοπική συνταγή για τον εαυτό σας στην κουζίνα. Αναζητήστε μερικά εκπαιδευτικά βίντεο μαγειρικής στο διαδίκτυο.
  3. Δημιουργήστε μια λίστα με μερικές πολύτιμες ταξιδιωτικές συμβουλές από περιοδικά, βιβλία και ιστότοπους που προσπαθείτε να βρείτε χρόνο για ανάγνωση. Παρακολουθήστε μερικά εμπνευσμένα ταξιδιωτικά βίντεο στο διαδίκτυο. Κρατήστε ένα σημειωματάριο για την έρευνά σας, που θα κάνει το πρώτο σας ταξίδι πιο ευχάριστο.
  4. Τέλος, σκεφτείτε να αποκτήσετε μια νέα τσάντα μεταφοράς ή σακίδιο που θα ταιριάζει τέλεια στο στυλ του ταξιδιού σας. Προγραμματίστε να ταξιδέψετε κομψά και άνετα.

Εν τω μεταξύ, παραμείνετε ασφαλείς και φροντίστε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Στους ταξιδιωτικούς μας συνεργάτες και ξενοδοχεία

Εδώ στο Madrid Instant Booking, εργαζόμαστε υπερωρίες για να διασφαλίσουμε ότι οι συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο θα λάβουν την υπηρεσία που χρειάζονται. Ενδιαφερόμαστε βαθιά για την ασφάλεια, την υγεία και την ευημερία σας. Και, οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί σας. Θέλουμε επίσης να γνωρίζετε ότι ανησυχούμε για την ευημερία της ταξιδιωτικής σας επιχείρησης. Η εταιρεία μας παραμένει ισχυρή και οι υπηρεσίες και οι λειτουργίες μας συνεχίζονται χωρίς διακοπή. Το υψηλό επίπεδο υποστήριξής μας και η διασφάλιση της επιχείρησης ταξιδιού ή διαμονής σας υποστηρίζεται ανά πάσα στιγμή, είναι υψίστης σημασίας για εμάς.

Καθώς παρακολουθείτε την κατάσταση και εξετάζετε τα δικά σας σχέδια συνέχειας, είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε σε κάθε ανάγκη που απαιτείται. Ενώ οι δύσκολες μέρες είναι εδώ για να μείνουν για λίγο, η ευεξία και η ευημερία σύντομα θα εμφανιστούν ξανά στον ορίζοντα. Τα σχέδιά μας για ανάπτυξη και ανάπτυξη τους επόμενους μήνες, ιδίως για την επόμενη γενιά υπηρεσιών Instant World Booking, προχωρούν με ταχείς ρυθμούς. Όταν είστε έτοιμοι να σκεφτείτε νέες λύσεις για την επιχείρηση ταξιδιού ή διαμονής σας, για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχειρηματική ανάπτυξη, θα είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε επιλογές και εναλλακτικές λύσεις χαμηλού κόστους.

Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες;

  • World Health Organization έχει πληροφορίες για διεθνή ταξίδια και υγεία.
  • Centers For Disease Control (CDC) έχει τα τελευταία σχετικά με το ίδιο το COVID-19, και τις χώρες που ενέχουν τους υψηλότερους ταξιδιωτικούς κινδύνους.
  • U.S. State Department έχει ταξιδιωτικές συμβουλές για πολίτες των ΗΠΑ.
  • U.S. State Dept. Travel Advisories έχει ταξιδιωτικές συμβουλές σχετικές με όλους τους παγκόσμιους ταξιδιώτες.